Antalya-Kemer Yolu’nda Hatalı Dönüş ve Aşırı Hız Can Aldı: 2 Genç Hayatını Kaybetti!
Antalya-Kemer karayolunda meydana gelen trafik kazasında, hatalı dönüş ve hız ihlali nedeniyle iki motosikletli genç hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, kaza Kemer istikametine seyir halinde olan bir otomobilin, “girilmez” levhası olmasına rağmen sağ şeritten sol şeride dönmeye çalışması sonucu yaşandı.
Otomobil sürücüsünün bu kural ihlaline bir de hız ihlali eklenince, maalesef kaçınılmaz bir çarpışma meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü M.K. (20) ve motosiklette yolcu konumunda bulunan A.N.B. (21) olay yerinde yaşamlarını yitirdi.
Korkunç kazada, otomobilde bulunan 4 kişi ile diğer motosikletteki 2 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda bir kez daha uyardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


