Samsun Polisi Hırsızı Anında Yakaladı: 40 Bin TL’lik Vurgunda Şüpheli Tutuklandı
SAMSUN – Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayına hızlı müdahale eden Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakaladı ve çalınan ziynet eşyalarının bir kısmını sahibine teslim etti.
Hırsızlık İhbarı ve Hızlı Takip
Olay, 29.09.2025 tarihinde sabaha karşı saat 04.30 sıralarında İlkadım ilçesinde yaşandı. Bir ikametten yaklaşık 40.000 TL değerinde ziynet eşyasının çalındığı ihbarının alınması üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı.
Zanlı Arka Sokakta Saklanırken Yakalandı
Ekiplerin titiz takibi ve hızlı çalışmaları sonucu, olayı gerçekleştiren şahsın B.E. (34) olduğu tespit edildi. Zanlı B.E., olayın gerçekleştiği evin bir arka sokağında saklanırken suçüstü yakalandı.
Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlığa konu ziynet eşyalarından yaklaşık 6.000 TL değerindeki bir kısmı ele geçirildi. Ele geçirilen bu eşyalar, mağdur vatandaşa anında teslim edildi.
Şüpheli Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Gözaltına alınan B.E., 29.09.2025 tarihinde adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan B.E., cezaevine gönderilerek adalete teslim edildi. Samsun polisinin olaylara gösterdiği hızlı reaksiyon, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında kritik rol oynadığını bir kez daha gösterdi.


