Bafra’da Husumetlisi Tarafından Silahla Vurulan Şahıs Ağır Yaralandı: Saldırgan Tutuklandı
Samsun’un Bafra ilçesinde aralarında husumet bulunan bir kişiyi tabancayla ateş ederek yaralayan şüpheli, emniyet güçlerince suç aletiyle birlikte yakalanarak tutuklandı.
Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü
Olay, Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Y.S. (29) ile G.C. (20) sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yanında taşıdığı tabancayı çıkaran G.C., Y.S.’ye ateş ederek yaraladı.
Polis Ekipleri Anında Müdahale Etti
Silah seslerini duyan ve olay yerine oldukça yakın bir konumda bulunan Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vakit kaybetmeden bölgeye intikal etti. Ekipler, şüpheli G.C.’yi kullandığı suç aletiyle birlikte kaçmaya fırsat bulamadan yakalayarak gözaltına aldı.
Yaralı Samsun’a Sevk Edildi, Saldırgan Tutuklandı
Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı Y.S., ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan Y.S., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli G.C. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


