Eş Zamanlı Baskınlar Düzenlendi
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım, Atakum, Tekkeköy ve Bafra ilçelerinde eş zamanlı uygulama ve operasyonlar gerçekleştirildi.
Çok Sayıda Suç Unsuru Ele Geçirildi
Yapılan çalışmalarda; 6 şahsın üst, araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1019 adet sentetik ecza, 60,17 gram esrar, 18,18 gram metamfetamin, 3 adet ecstasy, 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Adli İşlemler Başlatıldı
Ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, olayla bağlantılı 6 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında il genelinde yürütülen çalışmaların tavizsiz ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.


